Registreret revisor​

Altid pers​onlig service

Overholder tidsfrister

Kvalitet & nærvær er nøgleord

Forældrekøb tilbyder vi professionel hjælp til

Hos R3 Revision, Regnskab og Rådgivning tilbyder vi professionel hjælp til forældrekøb i Greve samt Roskilde, Køge og Ringsted. Overvejer du et omvendt forældrekøb af lejlighed eller andelsbolig, er vi parate til at hjælpe dig med at få styr på alt det formelle papirarbejde.

​Vi udarbejder regnskaber for forældrekøb, hvor forældre køber lejlighed og lejer denne ud til deres børn, og for omvendt forældrekøb, hvor det er de voksne børn, der køber bolig og udlejer til deres forældre. I samarbejde med dig finder vi den mest optimale løsning for beskatning af udlejningen, da dette kan foregå på flere måder.

Få styr på forældrekøb

Ønsker du assistance til forældrekøbsberegning eller andet regnskab ved forældrekøb, har vi mange års erfaring med sådanne typer sager.

Der er mange ting, man skal have styr på, således at det bliver udført lovligt og retmæssigt. Vi kan hjælpe dig med revision af forældrekøb, så der er helt og aldeles styr på det.

Hvad er forældrekøb? Det er kort fortalt, når forældre ønsker at købe en lejlighed eller måske en andelsbolig, som de gerne vil leje ud til deres børn. Typisk billigere end hvad man ellers ville leje ud til. Det er både en god investering i ejendom for forældre samt en god mulighed for at få en lukrativ bolig med en lav leje for børnene.

Kontakt os for at høre mere

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med forældrekøb af lejlighed eller forældrekøb af andelsbolig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 43 90 50 05 eller skrive til os på maa@3revision.dk.​

Vil du gerne ringes op af en Revisor?

Udfyld felterne herunder og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vigtige datoer​

01.03

​​Indberetning af moms - kvartals- og halvårsmoms og hele 2020

31-05​

Indsendelsesfrist af årsrapporter for selskaber med 31-12-regnskabsafslutning

01-07​

Indberetningsfrist for udvidede selvangivelser

Kom i kontakt med os

Mølleagervej 4, Ørsted, 4622 Havdrup (CVR: 33164076)

Telefonnummer: 43 90 50 05  |  E-mail: maa@r3revision.dk

TELEFONTIDER - ring for aftale