Registreret revisor​

Altid personlig service

Overholder tidsfrister

Kvalitet & nærvær er nøgleord

INTERIM MANAGEMENT TIL ØKONOMI OG REGNSKAB

​Vi tilbyder Interim Management til virksomheder, som midlertidigt har brug for ekstra assistance inden for økonomi og ledelse. Interim Management kan også være en permanent løsning, men normalt er der tale om en midlertidig løsning. Vi holder til i Hundige og Greve nær ved Taastrup.

Akut, planlagt og mere permanent Interim Management

Vores service med Interim Management er i forhold til vores kerneområder, som er økonomisk ledelse, regnskabsmæssig assistance og lignende.

Interim Management er fordelagtigt, hvis økonomi- og regnskabsafdelingen er midlertidig overbebyrdet af den ene eller den anden årsag. Det kan endvidere være en løsning ved barsel eller mere uforudsigeligt fravær på grund af sygdom eller pludselig opsigelse. Derved kan I få en kvalificeret vikar, indtil medarbejderen kommer tilbage, eller indtil I finder den helt rette person.

Interim Management bliver også benyttet i forbindelse med forskellige former for overgangsperioder, forandringer og kriser, uagtet der er tale om en planlagt eller akut situation. Det er endvidere muligt at benytte denne service som konkret konsulenthjælp, hvis der er brug for en oprydning eller optimering i økonomi- og regnskabsafdelingen.

Vores midlertidige eller mere permanente hjælp rækker over tre områder:

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde

Du er velkommen til at kontakte os hos R3 Revision for at høre mere om Interim Management, hvad vi kan tilbyde, og hvad det koster. Du kan ringe til os på telefon 43 90 50 05, men du kan også skrive til os på maa@r3revision.dk

Bliv ringet op

Udfyld felterne, så vil en du blive kontaktet af en revisor.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vigtige datoer​

01.09

​​Indberetning af moms - kvartals- og halvårsmoms

01.09​

Indberetningsfrist af selvangivelser for selskaber

30.11

Selskaber med 30-06-regnskabsafslutning - frist for indsendelse til Erhvervsstyrelsen