Få hjælp til at udarbejde et årsregnskab

Regnskabsassistance til virksomheder i alle størrelser

Hvis din virksomhed er et ApS eller et A/S, er det lovpligtigt at udarbejde et årsregnskab, og lade denne blive offentliggjort gennem Erhvervsstyrelsen. 

Lyder det uoverskueligt eller som hårdt arbejde? Fortvivl ej, for vi er parate med hjælp til regnskab! Vi har gennem tiden hjulpet mange virksomheder i Danmark.

Som udgangspunkt skal selskabet lade årsregnskabet revidere af en registreret eller statsautoriseret revisor. For mindre selskaber er det dog muligt at fravælge revision, og i stedet vælge at få en revisor til at udarbejde en erklæring, der giver mindre grad af sikkerhed end ved almindelig revision.

Sådan en erklæring er enten en reviewerklæring eller en assistanceerklæring.

VI YDER OGSÅ REGNSKABSHJÆLP TIL PERSONLIGE FIRMAER

Hvis du har et personligt firma eller et I/S, kan vi også hjælpe med indberetning af årsregnskab hos dig. En egentlig årsrapport er ikke lovpligtig, men over- og underskud samt regnskabstallene skal anføres på selvangivelsen.

Derfor tilbyder vi også regnskabshjælp til disse virksomhedstyper, da mange selvstændige alligevel vælger at udarbejde et årsregnskab, da det er med til at skabe overblik og indsigt i virksomheden – og oftest er et nødvendigt værktøj for din bankforbindelse.

Mange års erfaring med at lave årsregnskab

Vores revisorer har flere års erfaring med at udarbejde årsregnskaber inden for alle brancher, hvilket vi har hjulpet utallige virksomheder med. Så hvis du bor i nærheden af Roskilde, Køge, Ringsted, Solrød eller omegn, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores regnskabshjælp. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit årsregnskab. Vi foretager bl.a. regnskab til rideskoler.

KONTAKT OS OG FÅ MERE INFORMATION

Vi har bestået den lovpligtige kvalitetskontrol uden bemærkninger, og vi fortsætter med at prioritere kvalitet ved udførelsen af alle opgaver. Den lovpligtige kvalitetskontrol udføres af Erhvervsstyrelsen og udføres hos alle revisionsvirksomheder.

Vi lægger stor vægt på, at revision og årsrapport gennemgåes med kunden og kommunikationen mellem kunden og os altid er i et forståeligt sprog.

Vi tilbyder også kompetent skatterådgivning.

Hvis du gerne vil vide mere om os, er du velkommen til at kontakte os telefonisk eller via mail på telefon 43 90 50 05 eller e-mail maa@r3revision.dk.​

VIL DU GERNE RINGES OP AF EN REVISOR?

Udfyld felterne herunder og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

R3 REVISION

​Kvalitet og nærvær er vores nøgleord. Vi er kompetente til at udføre vores opgaver til en høj kvalitet, samtidig med at vi ønsker have en løbende dialog med vores kunder, og ikke kun når revisionen skal udføres eller regningen skal betales.

Kontaktoplysninger

R3 REVISION GODKENDT REVISIONSANPARTSSELSKAB

Mølleagervej 4, Ørsted, 4622 Havdrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 43 90 50 05

E-mail: maa@r3revision.dk