Bogholder til økonomistyring og lønadministration

​Mange virksomheder vælger at outsource funktionen som bogholder og andre økonomifunktioner enten helt eller delvist.

Der er mange fordele i at lade os varetage funktionen som bogholder. Vi tilbyder nemlig kompetente økonomimedarbejdere til at varetage økonomifunktionen, når der er behov for det.

Med en bogholder sparer virksomheden dyre personalerelaterede omkostninger til ferie, sygdom og andet fravær, og I får en ”medarbejder” som bogholder, der direkte kan sætte sig ind i opgaven og arbejde for jer, når der er behov for dette. 

Vores bogholderi- og regnskabsafdeling kan blandt andet udføre følgende opgaver:

  • Løbende bogføring og afstemning
  • Kundefakturering
  • Debitorstyring
  • Momsregnskab
  • Budgetudarbejdelse og budgetopfølgning
  • Lønadministration
  • Ledelsesrapportering
  • Regnskabsopstilling og klargøring af materiale til selskabets revisor m.v.
  • Advokatbogholder - klientkonti og løbende bogføring

Tæt kontakt

Vi sørger for at have tæt kontakt med vores kunder, sådan vi altid er de mest kompetente til at udføre opgaver for jer.

Således vælger mange af vores kunder også os til at udarbejde årsrapport samt at varetage bogføringen som bogholder. Vi har derved løbende indblik i din virksomheds økonomi og bundlinje, og vi kan hjælpe dig med at optimere din virksomhed løbende gennem året.

Som din bogholder sørger vi for, at din balance er afstemt (enten månedligt, kvartalvis eller halvårligt), vi indberetter moms, og vi laver løn på virksomhedens ansatte. Det frigør masser af tid fra dig, så du kan fokusere på det, du er bedst til. Vi tilbyder desuden hjælp til årsregnskab, regnskab til rideskoler og skatterådgivning.

Har du har lyst til at høre mere om, hvordan vi enten helt eller delvist kan løse opgaven for dig, er du velkommen til kontakte os på telefon 43 90 50 05 eller e-mail maa@r3revision.dk til en snak om os som potentiel ny bogholder.​

KONTAKT OS OG FÅ MERE INFORMATION

Vi har bestået den lovpligtige kvalitetskontrol uden bemærkninger, og vi fortsætter med at prioritere kvalitet ved udførelsen af alle opgaver. Den lovpligtige kvalitetskontrol udføres af Erhvervsstyrelsen og udføres hos alle revisionsvirksomheder.

Vi lægger stor vægt på, at revision og årsrapport gennemgåes med kunden og kommunikationen mellem kunden og os altid er i et forståeligt sprog.

Vi tilbyder også kompetent skatterådgivning.

Hvis du gerne vil vide mere om os, er du velkommen til at kontakte os telefonisk eller via mail på telefon 43 90 50 05 eller e-mail maa@r3revision.dk.​

VIL DU GERNE RINGES OP AF EN REVISOR?

Udfyld felterne herunder og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

R3 REVISION

​Kvalitet og nærvær er vores nøgleord. Vi er kompetente til at udføre vores opgaver til en høj kvalitet, samtidig med at vi ønsker have en løbende dialog med vores kunder, og ikke kun når revisionen skal udføres eller regningen skal betales.

Kontaktoplysninger

R3 REVISION GODKENDT REVISIONSANPARTSSELSKAB

Mølleagervej 4, Ørsted, 4622 Havdrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 43 90 50 05

E-mail: maa@r3revision.dk