Registreret revisor​

Altid pers​onlig service

Overholder tidsfrister

Kvalitet & nærvær er nøgleord

​Skatterådgivning til små og store virksomheder

​Der kan ikke herske mange meninger om, at det danske skattesystem er yderst kompliceret. Uanset om man er en nyligt udsprunget iværksætter eller en rutineret ræv i branchen, er der massevis af regler og deadlines, man oftest ikke kender til, fordi man har andet at bruge sin tid på.

Derfor tilbyder vi hos R3 Revision skatterådgivning til virksomheder, så I har mulighed for at frigøre værdifulde ressourcer til det, I er bedst til.

Vi har nemlig yderst kompetente og erfarne fagfolk, der sidder klar med kompetent skatterådgivning og gode råd, ligesom vi også gerne påtager os opgaven som bogholder eller revisor for jer, hvilket vi allerede har hjulpet massevis af virksomheder i Greve, Havdrup, Viby Sjælland, Ringsted og andre sjællandske byer med.

NÆRVÆRENDE SKATTERÅDGIVNING FOR DIG

Vores dygtige specialister tilstræber og formår at gøre kompliceret stof enkelt på et jordnært niveau, og de sidder i den forbindelse altid klar med gode råd, der kan skabe værdi for din virksomhed.

Skatterådgivning kan måske for nogle virke som et unødvendigt onde, men der er i mange tilfælde flere måder at optimere virksomhedens indberetninger på, hvilket vi gerne vil hjælpe med.

Eksempler på skatterådgivning som vi har udført med succes:

Få mere information om rådgivning

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med skatterådgivning, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon eller e-mail på henholdsvis 43 90 50 05 eller maa@r3revision.dk.

​​

Bliv ringet op

Udfyld felterne, så vil en du blive kontaktet af en revisor.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vigtige datoer​

01.09

​​Indberetning af moms - kvartals- og halvårsmoms

01.09​

Indberetningsfrist af selvangivelser for selskaber

30.11

Selskaber med 30-06-regnskabsafslutning - frist for indsendelse til Erhvervsstyrelsen

Kom i kontakt med os

Greve: Korskildelund 6, 2670 Greve (CVR: 33164076)

ÅBNER SNART: Havdrup - Viby Sjælland: Mølleagervej 4, Ørsted, 4622 Havdrup

Telefonnummer: 43 90 50 05  |  E-mail: maa@r3revision.dk