​R3 REVISION EJER OG LEDELSE

Maibrit Abildgaard Jeppesen​

Registreret revisor, Cand.merc.aud., LL.M.

Telefon: 43 90 50 05

E-mail: maa@r3revision.dk

R3 revision ejes og drives af Maibrit Abildgaard Jeppesen. Maibrit har 15 års erfaring inden for revision, økonomi, regnskab og ledelse, herunder 10 år i revisionsbranchen. Maibrit er registreret revisor med en Cand.merc.aud.- baggrund og har en Master i skat (LL.M). Hun har stor erfaring med revision og udarbejdelse af regnskab for mindre og mellemstore virksomheder, og skatterådgivning, herunder selskabsbeskatning, person- og virksomhedsbeskatning, omstrukturering, generationsskifte, køb og salg af virksomheder, ejendomsavance mv.

Ud over sin store erfaring inden for revision, regnskab og skat, har Maibrit også mange års erfaring inden for virksomhedsrådgivning og ledelse, suppleret med lederuddannelse bl.a. fra Copenhagen Business School.

​​Som en del af interim management hos R3 Revision har Maibrit i perioder arbejdet som konsulent i mindre og mellemstore virksomheder, hvor hun har arbejdet med strategisk planlægning, moder/datter rapportering, kriseledelse, økonomisk ledelse, og personaleledelse. Hun er kompetent til at vende en økonomifunktion i kaos til en selvstændig effektiv enhed.

Maibrit er meget stærk i engelsk tale og skrift. Hun har taget IB (international studentereksamen) i London og har en BA.int (sprøk) i engelsk og russisk​.

For yderligere information, se:

https://dk.linkedin.com/in/maibrit-abildgaard-jeppesen-89936016

KONTAKT OS OG FÅ MERE INFORMATION

Vi har bestået den lovpligtige kvalitetskontrol uden bemærkninger, og vi fortsætter med at prioritere kvalitet ved udførelsen af alle opgaver. Den lovpligtige kvalitetskontrol udføres af Erhvervsstyrelsen og udføres hos alle revisionsvirksomheder.

Vi lægger stor vægt på, at revision og årsrapport gennemgåes med kunden og kommunikationen mellem kunden og os altid er i et forståeligt sprog.

Vi tilbyder også kompetent skatterådgivning.

Hvis du gerne vil vide mere om os, er du velkommen til at kontakte os telefonisk eller via mail på telefon 43 90 50 05 eller e-mail maa@r3revision.dk.​

VIL DU GERNE RINGES OP AF EN REVISOR?

Udfyld felterne herunder og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

R3 REVISION

​Kvalitet og nærvær er vores nøgleord. Vi er kompetente til at udføre vores opgaver til en høj kvalitet, samtidig med at vi ønsker have en løbende dialog med vores kunder, og ikke kun når revisionen skal udføres eller regningen skal betales.

Kontaktoplysninger

R3 REVISION GODKENDT REVISIONSANPARTSSELSKAB

Mølleagervej 4, Ørsted, 4622 Havdrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 43 90 50 05

E-mail: maa@r3revision.dk