Hvem er R3 Revision​

R3 Revision er et revisionsfirma beliggende i Havdrup.

R3 står for vores 3 kernekompetencer: Revision, Regnskab og Rådgivning.

Vores kompetencer

R3 Revision ejes af Registreret revisor, Cand.merc.aud og LL.M. Maibrit Abildgaard Jeppesen. Vi har mange års erfaring inden for alle regnskabs-, skatte- og revisionsmæssige områder for mindre og mellemstore virksomheder. Vi er altid fagligt opdateret og kan således betjene vores kunder med stor kompetence og troværdighed.

Vi er et mindre revisionsfirma, fordi vi ønsker at betjene vores kunder med nærværende rådgivning, men samtidig har vi en struktur og erfaring der gør det muligt at kunne betjene vores kunder fuldt ud inden for regnskab, revision, bogføring og skat.

Udover revision og rådgivning består en stor del af vores ydelser i at varetage økonomifunktionen for vores kunder. Det vil sige vi udfører løbende bogføring, lønadministration, debitorstyring, kundefakturering, budget og budgetopfølgning mv. Se nærmere under vores ydelser og Bogholderi, Økonomistyring og Lønadministration.

Kvalitet og nærvær er vores nøgleord. Vi er kompetente til at udføre vores opgaver til en høj kvalitet, samtidig med at vi ønsker have en løbende dialog med vores kunder, og ikke kun når revisionen skal udføres eller regningen skal betales. Vores naturlige fokus på kunden forudsætter en rimelig pris, overholdelse af tidsfrister, kvalitet og dialog i et forståeligt sprog. Det er dermed vigtigt for os, at vores kunder føler, at de hos os får en merværdi.

​Vores kunder​

Vi betjener primært små og mellemstore anpartshaverselskaber og aktieselskaber samt personligt ejede virksomheder. Vi reviderer også dattervirksomheder i internationale koncerner, så vores kompetencer og kundeaspekt er bredt. Vi har mange kunder, som er skiftet fra de store revisionsfirmaer på grund af prisen, og fordi de gerne vil have en tættere kontakt med deres revisor.

Det er meget vigtigt for os at have tilfredse kunder, og at kunderne føler, at de får en stor værdi ud af at bruge os som deres revisor. At have en god revisor er et spørgsmål om tillid. Derfor er det vigtigt, at vi prioriterer kvalitet, troværdighed og overholdelse af tidsfrister højt.​​

KONTAKT OS OG FÅ MERE INFORMATION

Vi har bestået den lovpligtige kvalitetskontrol uden bemærkninger, og vi fortsætter med at prioritere kvalitet ved udførelsen af alle opgaver. Den lovpligtige kvalitetskontrol udføres af Erhvervsstyrelsen og udføres hos alle revisionsvirksomheder.

Vi lægger stor vægt på, at revision og årsrapport gennemgåes med kunden og kommunikationen mellem kunden og os altid er i et forståeligt sprog.

Vi tilbyder også kompetent skatterådgivning.

Hvis du gerne vil vide mere om os, er du velkommen til at kontakte os telefonisk eller via mail på telefon 43 90 50 05 eller e-mail maa@r3revision.dk.​

VIL DU GERNE RINGES OP AF EN REVISOR?

Udfyld felterne herunder og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

R3 REVISION

​Kvalitet og nærvær er vores nøgleord. Vi er kompetente til at udføre vores opgaver til en høj kvalitet, samtidig med at vi ønsker have en løbende dialog med vores kunder, og ikke kun når revisionen skal udføres eller regningen skal betales.

Kontaktoplysninger

R3 REVISION GODKENDT REVISIONSANPARTSSELSKAB

Mølleagervej 4, Ørsted, 4622 Havdrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 43 90 50 05

E-mail: maa@r3revision.dk