Registreret revisor​

Altid pers​onlig service

Overholder tidsfrister

Kvalitet & nærvær er nøgleord

Revision med masser af værdi i

​En revision skal ikke blot omfatte en påtegning af årsregnskabet. En revision skal, ifølge os, samtidig skabe en merværdi for vores kunder. Ofte kan den nemlig føre til gode råd og anbefalinger, hvilket fremadrettet kan skabe bedre resultater.

Det har vi hjulpet massevis af virksomheder i Greve, Hundige, Taastrup og det øvrige Sjælland med, og vi er også parate til at hjælpe dig.


​Vi har mange års erfaring i udførelse af opgaver med revision og regnskab for både mindre og mellemstore virksomheder, og vi er altid opdateret inden for relevant lovgivning og standarder.

Ny lovgivning omkring revision

Førhen var det er lovkrav, at danske AS’er og ApS’er skulle have revideret og påtegnet deres regnskaber af en godkendt revisor.

Lovgivningen i dag åbner dog op for andre muligheder for mindre selskaber, hvor man kan vælge en anden løsning end revision, der er mindre omfattende – og dermed også billigere for virksomheden.

Det er dog vigtigt at gøre op med sig selv, hvad jeres årsrapport skal bruges til - og af hvem. 


Revision af årsregnskabet kan være en fordel i følgende tilfælde:

  • I skal i banken for at få lån og kreditter
  • I har store lån og kreditter
  • Årsrapporten anvendes af jeres leverandører og/eller kunder
  • I er flere ejere
  • I ønsker at tiltrække investorer
  • Generationsskifte eller salg overvejes

En revisionserklæring fra os giver regnskabslæseren en øget sikkerhed.

NYE MULIGHEDER FOR ANDRE REVISORERKLÆRINGER

Lovgivningen om revision blevet ændret, og det berører en række mindre selskaber, hvis de opfylder nogle specifikke forudsætninger.

Virksomheder kan fravælge revision, hvis de to regnskabsår i træk ikke overskrider to af følgende tre størrelser på balancedagen:

  • en balancesum på 4 millioner kr.
  • en nettoomsætning på 8 millioner kr. og
  • et gennemsnitligt antal heltidsbeskæftigede på 12 i løbet af regnskabsåret

Er din virksomhed i regnskabsklasse B, har du mulighed for at vælge en ny erklæringsstandard - udvidet gennemgang, også selvom ovenstående grænser er overskredet.

Udvidet gennemgang kan ikke sidestilles med en revision, da den ikke giver samme grad af sikkerhed for årsrapportens regnskabsoplysninger, men kan være et godt alternativ for de virksomheder, som ikke har behov for den høje grad af sikkerhed, som revisionen giver.

Vurderer I, at revision eller udvidet gennemgang ikke er nødvendigt for jer, er en alternativ mulighed, at vi udarbejder en assistanceerklæring på jeres årsregnskab. 

Denne erklæringstype giver en mindre grad af sikkerhed end ved revision eller udvidet gennemgang, men det giver stadig et kvalitetsstempel over for omverdenen, at det er en registreret revisor, der har opstillet regnskabet og indberettet selskabets selvangivelse med videre.

Vores kompetencer inden for revision

​Vi har bestået den lovpligtige kvalitetskontrol i 2011 uden bemærkninger, og vi fortsætter med at prioritere kvalitet ved udførelsen af alle opgaver. Den lovpligtige kvalitetskontrol udføres af Erhvervsstyrelsen og udføres hos alle revisionsvirksomheder med maksimum 6 års mellemrum.

I 2011 fik næsten halvdelen af alle kontrollerede revisionsvirksomheder bemærkninger af deres kontrol.

Vi lægger stor vægt på, at revision og årsrapport gennemgåes med kunden og kommunikationen mellem kunden og os altid er i et forståeligt sprog.

​​

Hvis du har lyst til at høre mere om vores kompetencer, hvordan vi kan hjælpe jer eller hvilke muligheder I har, er du velkommen til at kontakte os 

på telefon 43 90 50 05 eller e-mail maa@r3revision.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

​​

Vil du gerne ringes op af en Revisor?

Udfyld felterne herunder og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vigtige datoer​

01.03

​​Indberetning af moms - kvartals- og halvårsmoms og hele 2022

30-06​

Indsendelsesfrist af årsrapporter for selskaber med 31-12-regnskabsafslutning

01-07​

Indberetningsfrist for udvidede selvangivelser

Kom i kontakt med os

Mølleagervej 4, Ørsted, 4622 Havdrup (CVR: 33164076)

Telefonnummer: 43 90 50 05  |  E-mail: maa@r3revision.dk

TELEFONTIDER - ring for aftale